Vi monovarietal de la varietat Xarel.lo d'una vinya plantada l'any 1955, coneguda com Cal Tusac. Situada a Sta. Margarida i els Monjos, a la comarca de l'Alt Penedès a uns 180...
Vi de Subirat Parent, collit en petites caixes, derrapat, contacte amb pells 3 dies, sagnat i cofermentació en Inox i Ámfora fins a finals d'octubre que es va tornar a juntar...
Nota de cata: Vi escumós amb expresions de fruita com préssec, poma, mels, perfums, que es va expressant al poc temps de ser servit, en boca té un gran volum on els records a...
Nota de cata: El raïm es va recollir el dia 7 de setembre de 2022, 8 dies després de la part del macabeu recollit per Les Corcones, per tant amb bastanta més maduració. El...
Vi de maceració pelicular de garnatxa peluda d'una vinya de Gandesa, viticultura en transició a ecològica. Maceració durant 10 dies amb lleugers piages, descubat per gravetat,...