2ª Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya

  • Data:1 de Juliol, 2023 | Dissabte
  • Horari:18:00h - 22:00h
  • 20€

2a Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya, una experiència enològica que no et pots perdre

Vine a descobrir i gaudir del llegat vitivinícola més autèntic de casa nostra a la Segona Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya.

El dissabte, 1 de juliol, la Masia Cal Teixidor es transforma en una gran fira a peu de vinya, amb més de 40 cellers productors d'aquests escumosos ancestrals, que asseguren el caràcter i la personalitat única que els fa tan distintius.

Podràs tastar els ancestrals de tots els cellers participants, i conèixer, també, als apassionats productors que hi ha darrere de cada un d'ells, interactuar, conèixer la seva història, el seu treball i descobrir de la seva mà els secrets que fan que cada ampolla de vi ancestral sigui única.

A més, a la Segona Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya podràs comprar directament als productors els vins que més t'agradin, i emportar-te'ls a casa tant sigui per ampliar la teva col·lecció com per a sorprendre a algú amb un regal especial.

La selecció d'escumosos ancestrals de primera qualitat, està assegurada!

Compra ja la teva entrada i uneix-te a tots nosaltres en aquesta gran experiència enològica! T’esperem!

Venda presencial: 20 €

Important, no serà possible aparcar al costat de les vinyes de Cal Teixidor, ja que aquesta serà la zona d'aparcament dels 44 cellers participants i l'equip d'organització.

Teniu a la vostra disposició el Pàrquing Municipal de Santa Margarida i els Monjos. El trobareu just al principi del Camí de Cal Salines (accés per l'Avinguda de Cal Salines, des de la N340, seguint la indicació de Petards, o del Punt d'Informació Turística de Santa Margarida i els Monjos).


Enllaços a Google Maps


Des del pàrquing fins a la Masia Cal Teixidor, teniu un passeig caminant de 10 minuts (850 metres).

Comparteix a Whatsapp

Comparteix aquesta experiència amb els teus amics i assegura’t un pla divertit, ple de brindis i bons vins a la 2ª Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya.

Masia Cal Teixidor
Camí de Cal Salines nº 12, Barri Cal Salines
08720 - Vilafranca del Penedès
Com arribar
GPS: 41.330463, 1.665998

Opinions dels usuaris

Carregant...