3ª Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya

  • Data:7 de Juliol, 2024 | Diumenge
  • Horari:17:00h - 22:30h
  • 15€

3a Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya, una experiència enològica que no et pots perdre

Vine a descobrir i gaudir del llegat vitivinícola més autèntic de casa nostra a la Tercera Trobada de Productors de Vins Ancestrals de Catalunya.

El diumenge, 7 de juliol, el Castell d'Olèrdola es transforma en una gran fira a peu de vinya, amb més de 30 cellers productors d'aquests escumosos ancestrals, que asseguren el caràcter i la personalitat única que els fa tan distintius.

Podràs tastar els ancestrals de tots els cellers participants, i conèixer, també, als apassionats productors que hi ha darrere de cada un d'ells, interactuar, conèixer la seva història, el seu treball i descobrir de la seva mà els secrets que fan que cada ampolla de vi ancestral sigui única.

A més, a la Tercera Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya podràs comprar directament als productors els vins que més t'agradin, i emportar-te'ls a casa tant sigui per ampliar la teva col·lecció com per a sorprendre a algú amb un regal especial.

La selecció d'escumosos ancestrals de primera qualitat, està assegurada!

Compra ja la teva entrada i uneix-te a tots nosaltres en aquesta gran experiència enològica! T’esperem!

Venda presencial: 20 €

Comparteix a Whatsapp

Comparteix aquesta experiència amb els teus amics i assegura’t un pla divertit, ple de brindis i bons vins a la 3ª Trobada de Productors d'Ancestrals de Catalunya.

Castell d'Olèrdola - Museu d'Arqueologia de Catalunya
Castell d'Olèrdola
08734 - Sant Miquel d'Olèrdola
Com arribar
GPS: 41.30165, 1.709143

Opinions dels usuaris

Carregant...