9a edició Fira Remeiart

  • Data:16 de Juny, 2019 | Diumenge
  • Horari:10:00h - 21:00h
  • Gratuït

La Fira Remeiart es duu a terme cada tercer diumenge de juny al recinte del Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, i està dedicada íntegrament a les herbes remeieres i a tots els productes que es poden crear amb elles.

Es tracta d’una fira pensada per viure-la plenament, per gaudir passejant tot olorant sabons, gaudint de l’artesania feta amb herbes, tastant licors o menges fetes amb herbes o gaudint de la saviesa d’aquells que elaboren preparats per a la salut i el benestar.

Però també és una fira per aprendre. En el programa d’activitats trobareu un ampli ventall de xerrades, tallers i activitats diverses que us ajudaran a passar tot el dia amb nosaltres.

I això sense oblidar una oferta variada de tallers per als més petits, una zona de pícnic amb servei de bar i les tradicionals botifarres d’herbes o un trenet d’accés al recinte del Castell.

El Remeiart va néixer l’any 2011 a Santa Margarida i els Monjos com a projecte de difusió i coneixement de les herbes remeieres impulsat des de l’Ajuntament i fet amb la col·laboració de les entitats i el teixit econòmic local amb l’objectiu de donar a conèixer les herbes des de tots els seus possibles àmbits: salut, benestar, alimentació, botànica, etc.

Per arribar al Castell de Penyafort us heu d’adreçar al poble de la Ràpita (Santa Margarida i els Monjos). Just a la rotonda d’entrada al poble trobareu una benzinera i els cartells indicadors cap al Castell.

Castell de Penyafort
Camí del Castell de Penyafort s/n
08730 - Santa Margarida i els Monjos
Com arribar
GPS: 41.306367, 1.658319

Opinions dels usuaris

Carregant...