Condicions d'Ús

Aquestes Condicions Generals regulen l'adquisició de productes a través de la nostra botiga online www.calteixidor.cat i tenen vigència juntament amb la nostra Política de Privacitat i la nostra Política de Cookies.

Les dades identificatives del titular del lloc web són:

PRODUCTES I SERVEIS CAL TEIXIDOR S.L.
Barri Les Salines, 20 - Vilafranca del Penedès
08720 - Barcelona
CIF: B-66286287
Tel.: +34 937331245
Email: hola@calteixidor.cat

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, a data 21 de maig de 2014, Volum 44325, Foli 211, Fulla B 452819, Inscripció 1.

Per a poder concloure una operació de compra, el Client haurà d'haver-se registrat com a usuari amb indicació de nom, cognom, adreça de correu electrònic, adreça de facturació i lliurament i, opcionalment nom d'usuari i contrasenya) en www.calteixidor.cat i haver-hi, així mateix, llegit i acceptat aquestes Condicions Generals de Compra.

El registre com a Client en www.calteixidor.cat és gratuït. Les dades subministrades pel Client hauran de ser exactes, actuals, i veraços. L'usuari i la contrasenya són personals i intransferibles i el Client haurà de fer bon ús d'ells i vetllar per la seva custòdia. El Client és l'únic responsable de l'elecció, sostracció, cessió, extraviament o ús indegut de les seves contrasenyes o altres codis identificatius i de les conseqüències que del seu mal ús es poguessin derivar.

CAL TEIXIDOR es reserva el dret de modificar unilateralment el disseny o la configuració de www.calteixidor.cat, podent llevar, canviar o generar nous continguts o fins i tot suspendre completa o temporalment l'accés al lloc. Al seu torn, el client haurà de llegir les Condicions Generals de Compra d'aquest lloc web cada vegada que entri en aquest, ja que poden haver sofert canvis o actualitzacions. En la mesura que sigui possible, CAL TEIXIDOR procurarà informar els seus clients sobre aquests canvis o mesures, ja sigui per correu electrònic o comunicats en la web.

El Client que accedeixi i operi a través de www.calteixidor.cat es declara major d'edat i capacitat jurídicament per a entendre i acceptar les Condicions Generals de Compra.

La gamma de productes oferts a la botiga online de www.calteixidor.cat està destinada a consumidors finals, per la qual cosa CAL TEIXIDOR declina tota responsabilitat en cas de donar-se algun mal ús per part d'un altre tipus d'usuaris o empreses del sector d'alimentació i begudes.

Tots els preus indicats a la botiga online s'entenen amb IVA inclòs i NO contemplen les despeses d'enviament.

DISPONIBILITAT

CAL TEIXIDOR té disponibilitat dels productes que ofereix a la seva botiga online però, en el cas que es produís algun trencament d'estoc que no permetés satisfer la comanda o només permetés satisfer-lo parcialment, el Client serà informat en un termini màxim de 24 hores (dies hàbils) per a buscar una solució satisfactòria per al Client.

CONDICIONS D'ENVIAMENT

En l'actualitat, CAL TEIXIDOR realitza enviaments a Espanya Peninsular sense incloure Illes Balears i Canàries. Per a enviaments internacionals, sol·licitar les condicions d'enviament consultar prèviament amb CAL TEIXIDOR (hola@calteixidor.cat).

Preus de transport (IVA inclòs):

 

  Espanya Peninsular Barcelona
Enviament de 0 a 2,99 Kg 7,31 € 5,08 €
Enviament de 3 a 5,99 Kg 9,55 € 6,16 €
Enviament de 6 a 10,99 Kg 11,82 € 8,44 €

Per a comandes superiors a 220 €, el transport serà gratuït per a destinacions a Espanya peninsular.

Les despeses d'enviament vindran detallats abans de finalitzar l'operació de compra, a fi que el Client pugui revisar tot abans de concloure la compra.

El termini de lliurament serà de 2 i 5 dies hàbils i comença a comptar a les 9.00 hores del matí del primer dia laborable després de la confirmació de la comanda.

Els lliuraments es faran de dilluns a divendres en dies hàbils.

El preu de l'enviament inclou el transport, l'embalatge de seguretat dissenyat especialment per a l'enviament d'ampolles, l'assegurança en cas de pèrdues o trencaments, així com també l'IVA corresponent.

La comanda serà lliurada en el domicili especificat pel Client. CAL TEIXIDOR no assumeix cap responsabilitat en el cas que les dades de domicili o telèfon subministrats pel Client anessin inexactes o falsos o en el cas que el lliurament no pogués realitzés per trobar-se absent el destinatari en l'adreça de lliurament especificat. Depenent de la política de l'empresa de transport encarregada de fer l'enviament, aquesta deixarà un avís perquè el Client acordi una altra data de lliurament o vagi a recollir l'enviament a la seva delegació.

Passats diversos intents fallits de lliurament al llarg de 7 dies hàbils, (el nombre d'intents depèn de l'empresa que realitzi el transport) el producte és retornat a CAL TEIXIDOR. El Client té dret a reclamar la comanda, no obstant això haurà d'assumir les despeses de la reexpedició.
CAL TEIXIDOR no pot fer-se responsable d'eventuals demores en els lliuraments per motius no imputables directament a CAL TEIXIDOR (casos fortuïts o de força major).

Les imatges dels productes de la botiga online poden no correspondre's totalment al producte finalment lliurat, ja que poden sofrir modificacions de etiquetaje, anyades, etc..

MÈTODES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit o dèbit (VISA, VISAElectron o Mastercard).

DRET DE REVOCACIÓ I DESISTIMENT

El Client té dret a modificar una comanda sempre que CAL TEIXIDOR no l'hagi tramitat encara. Ho haurà de notificar, al més aviat possible, al +34 645 748 084, de dilluns a divendres de 9.30h a 17h o bé al correu electrònic hola@calteixidor.cat

INCIDÈNCIES

CAL TEIXIDOR posa la màxima cura en tot el procés de venda, però a vegades és inevitable que puguin sorgir contratemps.

TRENCAMENT D'AMPOLLES:

Si el Client sospita que l'enviament té algun defecte en el seu lliurament (embolcall mullat, caixa oberta, etc… ), té el dret de rebutjar-lo a l'instant, fent-lo constar en l'albarà de lliurament i comunicant la incidència, bé en el telèfon citat anteriorment o al correu electrònic hola@calteixidor.cat

Serà CAL TEIXIDOR el responsable de tramitar la devolució i la ràpida restitució dels productes en el mínim termini possible.

AMPOLLES DEFECTUOSES:

Si el Client detecta que el vi no està en unes condicions òptimes de consum (sabor, aspecte o qualsevol altra objecció) haurà de comunicar-ho per les vies abans citades perquè CAL TEIXIDOR es posi en contacte amb el Client i solucionar la incidència en la major brevetat. Tot això entenent que els vins de la gamma Cal Tusac són vins naturals, i que van evolucionant estant subjectes a alguns canvis.

Així mateix, el Client disposa d'un termini màxim de 8 dies hàbils per a efectuar la devolució de la comanda, necessitant per a la seva valoració l'albarà de lliurament i/o la factura corresponent.

Ha de tenir en compte que els costos de la devolució són a càrrec del client, d'acord amb l'estipulat en la legislació actual.

CAL TEIXIDOR no realitzarà cap reexpedició o devolució de l'import fins que no hagi verificat la mercaderia en les seves instal·lacions.

Així com estableix la legislació aplicable, el termini màxim de reemborsament és d'un màxim de 30 dies.

X
Carregant...